Menu
Your Cart

Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)

Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Нов продукт
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)
Роботизирана прахосмукачка Roomba Combo i8+ (i8578)

Roomba Combo i8+ (i8578)


Прахосмукачка и моп с прецизна навигация, която прави карта на помещенията за по-добро и по-качествено почистване. Силна всмукателна мощ! Благодарение на мопа успява да почисти и на най-упоритите замърсявания. В комплект със самопочистваща станция Clean Base® за още по-чисти и блестящи преживявания. Запаметява картата на помещението, почиства конкретна стая и конкретно място. Не почиства и не измива в ограничените зони за достъп, посочени от вас в приложението.
Шампион в картографирането на помещенията в жилището! Роботът Roomba Combo® i8+ разполага с най-съвременна навигация, с чиято помощ анализира над 230,400 точки в секунда и безпроблемно се ориентира във всяка стая. Винаги избира подходящата техника за почистване в зависимост от сезона и степента на замърсяване. Можете да ѝ поставяте задачи от разстояние, а тя се грижи за чистотата на дома ви и за себе си.
Презарежда се сама при нужда и продължава чистенето оттам, откъдето е прекъснала. Сама изхвърля боклука от пълния си контейнер в самопочистващата станция Clean Base®, а алергените и праха остават заключени в противоалергичната торбичка Allergenlock. Направете график на почистването за деня! Roomba® i8+ ще свърши всичко останало, за да бъдат подовете в дома ви отлично почистени, а вашето свободно време да остане само за вас. Наистина добра сделка!
 
Програмиране на почистване
Благодарение на технологията Imprint™ можете да зададете график за почистване на всяка стая. Настройвате Roomba Combo® i8 да почисти само подовете в кухнята след вечеря или в коридора преди обяд.
 
Без ограничение на почиствана площ
Roomba Combo® i8 умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо, се връща на зарядната станция, за да презареди. След като се зареди продължава почистващия цикъл оттам, откъдето е спряла. По този начин роботът почиства с лекота големи жилища.
 
Система AeroForce®
Roomba Combo® i8 работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Моп измива подовете за оптимални резултати.
 
Сухо и мокро почистване
Roomba® автоматично разпознава комбинирания режим на почистване при поставяне на подходящия контейнер за вода. Така имате възможност с една машина да почиствате в два режима. Там, където не бихте искали роботът да прави мокро почистване, го ограничате в мобилното приложение, избирайки No Mop Zones.
 
Навигация iAdapt® 3.0 с технология vSLAM® и картографиране Imprint™
С модерната навигация iAdapt® 3.0 роботът прахосмукачка Roomba Combo® i8+ почиства с лекота големи площи. С помощта на камера той разпознава препятствия и избира оптималния начин на придвижване и почистване.
Чрез системата за интелигентно картографиране Imprint™ Roomba Combo® i8+ разпознава всяка стая и позволява да я настроите да почиства стая по стая, съобразно желанията ви.
 
Зарядна и самопочистваща база Clean Base™
Автоматичното изпразване на контейнера за боклук предлага безпрецедентен комфорт. Roomba Combo® i8+ заедно с Clean Base™ зарядната и самопочистваща база ви позволява да забравите за чистенето месеци наред.
Сменяемата торбичка в станцията побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнасят обратно във въздуха. Индикатор в базата ви сигнализира, когато е време да смените торбичката.
 
СМЕНЯЕМ КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК
КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК ЗА СУХО ИЛИ МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

Roomba Combo® i8+ прави сухо и мокро почистване с лесна смяна на контейнера за боклук.
 
КОНТЕЙНЕР ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ
Класически контейнер за боклук, който побира прах, косми и малки боклуци от подовите настилки.
 
ROOMBA COMBO BIN
КОНТЕЙНЕР ЗА МОКРО ПОЧИСТВАНЕ

Контейнерът за мокро почистване осигурява измиване на твърдите подови настилки.
 
БЕЗПОГРЕШНА НАВИГАЦИЯ
Нaвигация iAdapt 3.0
Екипиран с най-иновативната навигационна система iAdapt 3.0, роботът почиства с лекота големи площи. Roomba Combo™ i8+ притежава камера, която разпознава препятствия. Запаметява до 10 жилищни плана и винаги знае къде се намира.
 
ОГРАНИЧАВАНЕ НА ЗОНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ С МОП
Можете да ограничите помещенията, в които да не почиства мопът. Функцията се задава от мобилното приложение.
 
ПРОДЪЛЖАВА ПОЧИСТВАЩИЯ ЦИКЪЛ ОТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО Е СПРЯЛА
Презарежда и продължава
Roomba Combo™ i8+ презарежда толкова пъти, колкото е необходимо, за да почисти помещението, и разтоварва пълния контейнер в самопочистваща база. Така, не си цапате ръцете.
 
ЧЕТИРИСТЕПЕННА ПОЧИСТВАЩА СИСТЕМА AEROFORCE®
Система AeroForce®
Roomba Combo® i8 работи с патентована четиристепенна почистваща система AeroForce®, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се гумени екстрактори и създава мощен вакуум. Контейнерът ѝ е с голям капацитет и събира от едрия боклук до най-фината прах, а високоефективен филтър се грижи за чистотата на въздуха. Мопът измива подовете за блестящи резултати.
 
АВТОМАТИЧНО ИЗХВЪРЛЯНЕ НА КОНТЕЙНЕР ЗА БОКЛУК
Самопочистваща база Clean Base®
Автоматичното почистване на контейнера за боклук е несравнимо удобство. Roomba® в комплект със зарядната и самопочистваща станция Clean Base® ще забравите за чистенето с месеци наред. Сменяемата торбичка Allergenlock в станцията побира до 60 пълни контейнера с боклук и чрез плътно затвяране не позволява на прахта и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха. Индикатор в базата сигнализира кога е време за смяна на торбичката.
 
ОТКРИВАНЕ НА МРЪСОТИЯ
Функция Dirt Detect®
Roomba® е оборудвана с функцията Dirt Detect®. Чрез акустични сензори, разположени директно в почистващата глава, смарт прахосмукачката открива по-замърсени участъци и ги почиства по-интензивно.
Картографира подовете в дома. Чисти, когато и където пожелаете. Сама изхвърля пълния контейнер. Истинска умница! От iRobot. Живееш човешки
 
 • Навигация iAdapt® 3.0 и технология vSLAM®
 • Интелигентно картографиране Imprint™
 • С моп за отлични резултати
 • Функция Imprint™ Link - комуникация между роботите
 • Мобилно приложение iRobot® Home с технология Genius
 • Самопочистваща база Clean Base™
 • Функции: Keep Out Zones и No Mop Zones
 • Неограничена площ за почистване (презарежда по време на почистващ цикъл)
 • Програмиране "Do not disturb" - Roomba® не почиства в конкретни дни и часове през седмицата
 • Тристепенна почистваща система AEROFORCE®
 • Два гумени екстрактора в основата на Roomba® обират козината на домашните любимци
 • Технология Dirt Detect®
 • Функция Clean when I am away
 • График на почистване/ почистване на контретна стая/стаи
 • Почистване на конкретно място
 • Управление с гласов асистент Google Home и свързаните устройства Alexa
Общи
Вид оригинален продукт
Описание Прахосмукачка робот
приложение Сухо и мокро почистване

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
1,299.00лв.
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Roomba Combo i8+ (i8578)
 • Тегло: 5.00kg
Използваме функционални бисквитки необходими за правилната работа на сайта. Оставайки, давате своето съгласие. Моля, запознайте се с нашите Бисквитки.