Menu
Your Cart

Телевизори RSS емисии

Големината на телевизора е от съществено значение при избора му в голяма стая, хол, всекидневна. Спазете няколко простички правила при избора му и няма да съжалявате.

13 март Какво е QLED TV?
0 414
Какво е QLED TV и Quantum dot? QLED телевизорът е базиран на технологията Quantum dot и материалът от така нар. квантови точки прави QLED телевизорите различни от конвенционалните. И така, какво е Quantum dot? Квантовите точки са ултрафини полупроводникови материали с наноразмер. Те произвеждат различни цветове светлина в зависимост от размера ..
13 март Какво е OLED TV?
0 337
Какво е OLED телевизор Съвременните телевизори все повече са насочени към това да възпроизвеждат по възможност най-качествената, контрастна и цветна картина. Поради тази причина, производителите активно работят върху подобряването на отделните TFT панели, като към момента съществуват, LCD, AMOLED, OLED и QLED екрани. Днес обаче ще стане дума за по..
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Използваме функционални бисквитки необходими за правилната работа на сайта. Оставайки, давате своето съгласие. Моля, запознайте се с нашите Бисквитки.