Menu
Your Cart

Монитори RSS емисии

Тук ще се опитаме да ви кажем кой е най-добрия монитор и какво да гледате при избора на монитор за дома и офиса.

Най-важните параметри на LCD екраните са времето за реакция, ъгълът на видимост, яркостта и контрастът, както и различните аспекти на цветопредаването. Именно те са от изключителна важност за коректното възпроизвеждане на изображението, за качеството на картината и не на последно място – за здравето на човека, на което мониторът влияе по един или друг начин.

24 май Яркост и контраст при мониторите
67 25021
Тези два параметъра се използват и за характеризиране на CRT мониторите. Тяхното значение обаче нарасна с навлизането на пазара именно на LCD екраните, при които техният диапазон е много по-широк.Яркостта на монитора традиционно се определя като яркост на чисто белия цвят, измерена в cd/m2 при цветова температура 6500 К в центъра на екрана. И тъй к..
24 май Ъгли на видимост при монитора
60 20724
Този параметър е един от най-специфичните за LCD дисплеите. Това се дължи на факта, че за технологиите, в които пикселът е излъчващ, а не модулиращ елемент, ъгълът на видимост няма никакъв смисъл. Просто пикселът или свети, или не.Както вече стана дума в първата част на статията, ъгълът на завъртане на равнината на поляризация на светлината зависи ..
24 май Време за реакция при LCD мониторите
0 913
Понятието „време за реакция“ често се бърка с „време на послесветене“, което е актуално и за класическите CRT монитори. В електронно-лъчевата тръба светлинният лъч преминава през всяка точка от екрана според кадровата честота. При попадане върху отделна точка от луминифора в зоната на лъча тя мигновено започва да свети, а след преминаването на лъча..
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Използваме функционални бисквитки необходими за правилната работа на сайта. Оставайки, давате своето съгласие. Моля, запознайте се с нашите Бисквитки.